Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Като част от мултинационална структура, нашите услуги са базирани на оптимални места в световната мрежа.Като част от мултинационална структура, нашите услуги са базирани на оптимални места в световната мрежа.

САЩ

Linux информационният ни център се намира в САЩ,щата Тексас, Далас.

Нашите сървъри са двойна свързаност, към - Time Warner Telecom и XO Communications.

Windows информационният ни център се намира в САЩ,щата Тексас, Хюстън. Нашите сървъри са двойна свързаност, към - Time Warner Telecom и XO Communications.

Основните предимства на дейта центровете са следните:

Директни връзки до всички големи европейски интернет доставчици; многобройни канали до Съединените Щати Азия и Европа;

Изградена е 100 мегабитова вътрешна мрежа плюс основна гигабитова двойна гигабитова мрежа към опорните центрове.

Съоръженията са снабдени с изключителни мерки за сигурност включително детектори за пожар, които са толкова чувствителни, че "усещат" дима още преди да бъде усетен от човек, UPS системи, които осигуряват непрекъснато захранване за машините, генератори, които се включват при отказ на UPS-ите и разбира се отпични трасета поддържащи отличната свързаност и скорост.

България

Всички наши сървъри в България са колокирани при БТК, респективно са свързани директно към БГ пийринга, който представлява връзка между най-големите интернет доставчици в страната. Разполагаме с високоскоростни вътрешни и външни канали. Поддържаме Бета версии на най-новите технологии в областта на Уеб хостинга.