Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Поради причината, че бързината е от изключително значение в интернет, цялото оборудване, което ползваме е от високо качество.Ние използваме продуктите на най-добрите производители в света във всяка област.

Мрежата е изградена главно от Cisco устройства, които допринасят значително за нейната стабилност, сигурност и скорост. Предлаганите услуги са мултиплатформени. Те са базирани на последните версии на Unix, Linux и Windows 2003.          

За правилното и пълноценно използване на последните достижения в Интернет програмирането се стремим да предложим последните версии на PHP, ASP.NET, Perl, MySQL, MSSQL.

Дистанционното управление на Уебсайтовете и е-майл сървърите се постига с специални контролни панели, с непрекъснато обновяващи се версии.Богатството на поддържаните функции е безапелационно.

Избора на софтуер за контролни панели и управление на сайтове е от водещи разработчици на такива системи. Това позволява непрекъснатото подобряване и усъвършенстване на предлаганите услуги, мултиезичната поддръжка, наличието напр. на избор от клиентите ни на предпочитана статистика или Уеб базирана система за електронна поща. Работата с бази данни е интегрирана в системата за управление на сайта и се предлага като стандартна опция, а не като екстра с допълнително заплащане. За творчески ориентираните ни клиенти предлагаме полуготови преинсталиращи се решения. Екипът ни може да предложи уникален ъпгрейд на посочена от Вас базова система за комуникация с потребителите на предлаганите от Вас продукти, за поддръжка на клиентите Ви, за работа на персонала или за сигурно и защитено отдалечено събиране на данни за финансовата Ви система.