Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Много са възможностите, които Интернет пространството предлага за регистрация на име домейн. Целта на една такава регистрация е да запазите име, с което да ви открият в Мрежата. Изискванията за регистрацията на добър домейн са минимални. Избирате си име и го регистрирате. Всеки, притежаващ елементарни компютърни умения би могъл без усилие да го направи.

Името на домейнът е Вашето име в Мрежата. С него потребителите на Интернет ще Ви идентифицират, то е уникално и е предпоставка за изграждането на успешен бизнес и представяне в Интернет. Може да се направи аналог с изборът на собствено име. Така, както собственото име е уникално и с него свързваме определена визия на лицето, което го носи, така и домейнът се идентифицира с пределен сайт. Вниманието и компетентността при този избор е от първостепенно значение. Той е основата върху която ще се изгражда представянето в Интернет.

В случай, че вече има регистриран домейн, правим анализ и консултираме ако е необходима промяна.

Няма строго определени правила при избора на домейн, спазването на които биха Ви гарантирали успешен старт в Мрежата. Всичко е строго индивидуално и въпрос на професионална преценка.Необходима е прецизност при избора на име на домейн. Той ще бъде Вашето лице в Интернет и е добре да се повери на специалисти.

Това, което специалистите на Fast-Design.net Ви предлагат е не просто регистрация на   име на домейн, а консултация за избор на най-подходящо за Вас име (домейн), с което успешно да развиете бизнеса си в Интернет.Общоприето правило е – всеки може да извърши регистрацията, но не всеки Ви гарантира пълни административни и технически права на име в Интернет!