Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

„Пауталия на бъдещето“ е сдружение с нестопанска цел. Организацията е основана през 2013 г. в град Кюстендил. Името ни води началото си от Римската империя. Пауталия е един от големите антични градове в провинция Тракия, на мястото на днешния гр. Кюстендил. Усилията ни са насочени в опазването на околната среда, провеждане на инициативи за икономическо, социално и културно развитие в града, насърчаване на гражданското участие в обществения живот, повишаване социалната ангажираност на обществото.

 

 

 

Към сайта: www.pnb-bg.com