Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

Създадохме „СТ Бюти Хаус“ с любов и много ентусиазъм!  Внимателно и отговорно избрахме нашия  екип от фотографи, гримьори, фризьори, аранжори, звукоозвучители, видеооператори, хора талантливи, с богат професионален опит, но едновременно с това достатъчно разчупени и запалени от идеята да създадем заедно нещо различно, уникално и неповторимо. Ще се радваме да споделите с нас вашите прекрасни мигове, а ние обещаваме те да се превърнат в прекрасен и незабравим спомен, в приказка към която вие с любов да се връщатe...

 

 

 

Към сайта: www.stbeautyhouse.com