Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

„РОТЕРМ" ЕООД

Екипът на Ротерм е с дългогодишен опит в сферата на проектирането прилага най – съвременните технологии на изчертаване и успешно внедряване на новите технологични решения във всички области на дейността ни, а това са: топлотехнически проекти по част ОВКХ; енергийна ефективност и енергиен паспорт; пожарна безопасност, димо и топлоотвеждане; създаване на технологии и онагледяване (разстановка на оборудването); инвестиционното проектиране (цялостно проектиране);

"РОТЕРМ" ЕООД извършва дигитализиране и възстановяване на съществуващи стари чертежи от хартиен носител или сканирано копие.

Наред с проектантската дейност екипа ни се ангажира и с изпълнението на: - експертни оценки на изградени или реализирани по проект на ОВКХ инсталации; - анализи за ОВКХ инсталации; - проучване на възможности за прилагане на соларни (слънчеви) инсталации; - консултации за избор на вида на отоплителна/охладителна инсталация.

Към сайта: www.roterm.biz