Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

„ДЕСКА“ ООД град Перник е производител  на дамско облекло. Началото е поставено през 2004 година. Повече от 10 години на пазара в България ние предлагаме на клиентите ни модерни и функционални   дамски дрехи. Асортиментът на нашата продукция включва богато разнообразие от рокли, панталони, блузи, сукмани,сака, палта, жилетки и др., които са с отлично качество и отговарят на съвременните модни тенденции.

 

 

 

Към сайта: www.deska.bg