Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

„Хера66” ООД  изработва уникални, интересни и практични изделия от ковано желязо. Отличават се с високо качество на производство . С умело избраната  форма  придават уют и красота на всеки дом!
Не е изненада, че пред годините класическите изделия от ковано желязо запазиха привлекателността си за потребителите. В нашата практика ние забелязваме как нараства тенденцията да се произвеждат все повече продукти от ковано желязо, а също така и от комбинация на ковано желязо с  дърво и стъкло.
Прекрасното съчетание  между форма и цвят създава  топлина, романтика, комфорт и стил във всеки дом.
В каталога на  нашите изделия са включени различни модели на : врати, огради, парапети, заграждения за балкони и стълбищни клетки ,метални конструкции,  отделни интериорни  и декоративните аксесоари за дома като: пана, решетки, свещници, корнизи, цветарници, барбекю, покриви за комини,  закачалки и други.  Произвеждаме също така и изделия по проект на клиента.
С продуктовото многообразие от метални изделия ние придаваме комфорт и стил на всеки дом.

 Към сайта:http://hera66.com