Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

Разработената платформа е част от пилотните мерки за подпомагане на женското предприемачество, изведена на база на препоръките от изследване и анализ на женското предприемачество в Кюстендил и региона, проведено по проекта, а именно да се обърне повече внимание на настоящите жени предприемачи за разширяване на знанията им в области, които ще им помогнат за по-доброто управление на бизнеса.

 

 

 

Към сайта: WeSee Distance Learning