Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

Pautalia.net e алтернатива и шанс за Вашата профилактика и преодоляване на стерилитета, репродуктивно здраве и семейно планиране, която съчетава терапия с най-съвременните фарматевтични средства, физиотерапия, балнеология и рехабилитация от една страна и хилядолетните традиции на древна Пауталия ( сегашния Кюстендил ).
     Сайта съдържа много полезни материали и съвети, връзки с ресурси, свързани с лечението на безплодието и новите асистирани репродуктивни методи. Тук ще се запознаете с нашите добри практики, възможности, материална база.
    Ако информацията която ви предоставяме Ви е полезна, това ще ни достави удовлетворение. Ако пък сме провокирали въпроси у Вас, не се колебайте да отправите Ващите въпроси .

 

 

 

Към сайта: http://pautalia.net/