1.Колко ще струва изработката?

Изпратете запитване от нашата форма и ние ще ви изготвим индивидуална оферта.

2. За колко време ще е готов уеб сайтът ми?

В зависимост от сложността и обема информация, която искате да представите онлайн, изработката на фирмен сайт отнема от десет работни дни до няколко месеца.

3.Какво да направя, ако желая да имам собствен уеб сайт?

Пишете ни на посочения електронен адрес или се свъжете с нас по телефона – ще се радваме да обсъдим всеки детайл с вас!

4.Как сайтът ми да бъде показван на по-предна позиция в Google?

Най-бързият и ефективен начин е онлайн маркетингът.

5.Как трябва да изглежда сайтът ми?

От дългогодишния си опит можем да твърдим, че освен личната ви нагласа, предпочитания и усет при изработка на фирмен сайт, задължително трябва да се поставите и от гледна точка на клиентите си. Модерен и функционален сайт е този, който дава възможност на посетителя да достигне до желаната информация почти мигновено. При нас може да изберете от хиляди тематично подбрани дизайни, които сме направили през годините, и да взаимстване само най-доброто за вас.

6.Какво да съдържа уеб сайтът ми?

Преди всичко сайтът трябва да съдържа есенциална информация за вашата дейност – това е което клиентите искат да видят. Колкото по-пълна и достъпна информация предоставите на вашия сайт, толкова по-доволни ще са клиентите и ще скъсите времето за обработка на обаждания, въпроси по телефона и писма в електронната поща - това неминуемо ще увеличи продуктивността на вашата организация и ще ви донесе печалби!

7.За какво ми е нужен уеб сайт?

В днешно време, независимо каква е сферата ви на дейност, необходимостта от интернет представяне на вашата фирма е от степен „много висока“ до „невъзможно функциониране без уебсайт“. Над 50% от потенциалните клиенти проверяват първо в интернет, при търсене на услуга или продукт. Какво бихте изгубили, ако над 50% от клиентите не могат да намерят информация за вас?