Работата, която извършваме на етап маркетингови проучвания на проекта определят неговата концепция.Реализирането на успешен проект е невъзможно ако не си осъществят следните стъпки:

Read More

Успехът на Вашия Интернет проект зависи не от красивия дизайн или сложното програмиране, дори не от парите.Успехът на Вашия сайт се определя от подробното и последователно изпълнение на необходим комплекс от задачи:

Read More

Работата по проекта е най-дългия и отговорен етап от целия работен процес. Той включва:Дизайн, Програмиране, Включване на сайта към системата за управление, Запълване на сайта с материали.

Read More

Тестването на сайта заема до 30% от времето за работа по проекта. Това е един от най-отговорните етапи на работата.Във всяка интернет-компания проектът минава три фази на тестване:

Read More

 Поддръжка на Вашия проект включва:-Поместване на Вашия сайт на нашите сървъри (хостинг) и Отстраняване на грешките в работата на кода.Техническата поддръжка на Вашия проект включва:

Read More

Онлайн маркетинг  е реклама в интернет, която включва:  online-advertising (банери и изскачащи прозорци).Какво представлява онлайн маркетингът?Защо трябва да се прави и какво получавате...

Read More

Какво е оптимизация за търсачки (SEO) и защо е толкова важна за Вашия уеб сайт? SEO (Search Engine Optimization / Оптимизация за търсещи машини) е процес ,с който се подобрява намирането на сайта Ви  в Интернет

Read More

Добрите интернет маркетинг идеи помагат на Вашият бизнес да се разраства бързо. Тяхното реализиране също не трябва да бъде подценявано.Ние можем да Ви предложим както комплексни решения от планирането до ...

Read More

Екипът на Fast-Design има честта да Ви предложи услуги по професионалното развитие и популяризиране на Вашия сайт в Интернет.Отдел развитие на проектите на компания Fast-Design.net е създаден в началото на 1998 година.

Read More

Работата, които извършваме на етап маркетинг проучванe на проекта определят неговата концепция.Реализирането на успешен проект е невъзмoжно ако не си осъществят следните стъпки:Анализ на целите и ....

Read More

Предлаганите интернет технологии в действие

Уеб дизайн и хостинг

Уеб дизайн, подготовка и зареждане на съдържание. Поемаме изцяло грижата за сайта ви.Изграждаме по поръчка информационни системи за колекциониране от интернет и представяне на икономическа, статистическа, социална и спортна информация, Бази данни- изграждане и поддръжка.Регистрация на домейни и хостинг на интернет сайтове.

Интернет технологии

Предлагаме Ви Интегриране във Вашия сайт на върхови световни технологии за: Системи за управление на съдържанието; Системи за електронна търговия; Образователни технологии; Системи за изграждаме на социални мрежи и др.Пълният набор от разширения обхваща целия спектър от възможни интернет приложения и надхвърля 8500 броя.

Мултимедия и печат

Мултимедийните продукти предлагат възможност за представяне на голям обем информация по атрактивен начин, който съчетава текст, графични изображения, звук, видео и анимация. Предлагаме изработка на мултимедийни презентации за корпоративни и продуктови представяния, както и презентации във връзка със специални събития.Печат на рекламни брошури, дипляни, плакати, каталози, флаери.

 

За какво ми е нужен уеб сайт?
В днешно време, независимо каква е сферата ви на дейност, необходимостта от интернет представяне на вашата фирма е от степен „много висока“ до „невъзможно функциониране без уебсайт“. Над 50% от потенциалните клиенти проверяват първо в интернет, при търсене на услуга или продукт. Какво бихте изгубили, ако над 50% от клиентите не могат да намерят информация за вас?
Какво да съдържа уеб сайтът ми?
Преди всичко сайтът трябва да съдържа есенциална информация за вашата дейност – това е което клиентите искат да видят. Колкото по-пълна и достъпна информация предоставите на вашия сайт, толкова по-доволни ще са клиентите и ще скъсите времето за обработка на обаждания, въпроси по телефона и писма в електронната поща - това неминуемо ще увеличи продуктивността на вашата организация и ще ви донесе печалби!
Как трябва да изглежда сайтът ми?
От дългогодишния си опит можем да твърдим, че освен личната ви нагласа, предпочитания и усет при изработка на фирмен сайт, задължително трябва да се поставите и от гледна точка на клиентите си. Модерен и функционален сайт е този, който дава възможност на посетителя да достигне до желаната информация почти мигновено. При нас може да изберете от хиляди тематично подбрани дизайни, които сме направили през годините, и да взаимстване само най-доброто за вас.
Как сайтът ми да бъде показван на по-предна позиция в Google?
Най-бързият и ефективен начин е онлайн маркетингът.