Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Защото без АЕЦ „Белене“ цената на тока скача в пъти и ще внасяме ток!

Част от старите ТЕЦ-ове ще бъдат затворени до 2017 г. Ресурсът на работещите блокове в АЕЦ „Козлодуй" изтича през 2017 и 2021 г., а след това? Ще работят само изключително скъпите въглищни централи (в т. ч. и американските), които ще купуват въглеродни емисии и още по-скъпите вятърни и слънчеви централи. Резултатът ще е недостиг на електричество в България, неминуем внос (от Турция, Румъния, Украйна) и гарантиран скок на цените в пъти.

Защото България ще загуби!

Вложените досега средства са над 3 милиарда лева - дотук всички ние, заедно с децата и пенсионерите, вече сме извадили от джоба си по около 500 лева, за да няма нова атомна централа! Още поне толкова ще плати всеки български гражданин заради натрупаните задължения и иска на руската страна. Без АЕЦ „Белене“ атомната енергетика в България приключва - доброволно излизаме от клуба на 36-те ядрени държави в света и закриваме единствения високотехнологичен отрасъл у нас.

Защото е икономически изгоден!

Близо 200 милиарда евро е абсолютната печалба от работата на АЕЦ „Белене“ за 60 години експлоатация. Кредитите за построяване на централата ще бъдат изплатени през първите 15 години (при най-лошия сценарий). След това поне 45 години централата ще генерира печалби и гарантира цени на електроенергията, приемливи за българските граждани и бизнес. Реализирането на милиардни инвестиции ще гарантира създаването на хиляди работни места, сигурни приходи в бюджета от данъци и осигуровки, високи заплати на работещите в Белене и региона, както и на десетките хиляди работещи в свързаните предприятия, а печалбата от милиарди евро ще бъде използвана за развитието на България в продължение почти на един век.

Неслучайно правителството скри анализа на избрания от него консултант HSBC, който еднозначно показа:

Пазарът за електроенергия от Белене в региона е гарантиран;

Без Белене след 2020 г. ще има дефицит от електроенергия в България;

При всички сценарии за развитие на цените на електроенергията цената на тока от Белене е конкурентоспособна и гарантира възвръщаемост на инвестициите до 15 години.

Към сайта:http://bsp-kn.com