Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

Проектът е продиктуван от основните предимства и възможности, с които разполага община Кюстендил. Част от защитените територии /планина Осогово, Земенски пролом и Полскоскакавишки водопад/ са много добре проучени, докато други /„Юч бунар”, резерват „Църна река”, „Вековна букова гора” край село Граница, Конявска планина/ са изследвани по-слабо и не са толкова популярни сред местната общност.

 

 

 

Към сайта: td-osogovo.org - green-line