Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 

Туристически портал - Кюстендил има за цел улесняване на връзката между места за настаняване в България и потенциални гости; запознаване с културно историческото наследство и природата  на Кюстендил, както и предложения за конкретни туристически маршрути.
Стремим се да предложим на потребителите качествена, пълна и актуална информация за хотели, вили, къщи за гости и други места за настаняване. Желаем да подберем оптималната функционалност и да направим ползването на туристическата информация лесно и приятно.

 

 

 

Към сайта: http://tourism-kn.net/