Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

КТПП е неправителствена организация, която поддържа, поощрява и представлява интересите на своите членове, както и допринася за развитието на регионално и международно икономическо сътрудничество. Тя се основава на принципите на доброволно членство, автономия и самофинансиране. Всички цели и задачи на ТПП са насочени към създаване на благоприятна икономическа среда за българския бизнес, улесняване на дейността му и се стреми да установява етични взаимоотношения в бизнеса.
            КТПП има богат опит и традиции в работата с малките и средни предприятия (МСП), в предоставянето на услуги, информация и консултации на стартиращи и действащи фирми, както и в обучението по предприемачество. 


 

Към сайта:http://cci-kn.org/