Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.


    Лорекс - Спед ООД е създадено през 1998 г. През м. август 1998г. е регистрирана от Министерството на транспорта - притежава лиценз № 7056/10.08.98. От 2004 год е член на Съюза на международните превозвачи.
    Основна дейност на компанията ни е извършване на международен транспорт и спедиция, превози в страната със собствени и наети транспортни средства, както и експресни транспортни услуги, превоз на групажни пратки о опасни товари, спедиторски услуги и консултации.

    В продължение на 10 години Лорекс - Спед ООД се стреми да печели клиенти преди всичко като предлага качествени услуги на конкурентни цени и перфектно обслужване. Днес тя е една от динамично развиващите се транспортни компании в България според обема на превозените товари и постоянно увеличаващия се брой на съвременния автопарк от превозни средства (12 бр. автомобили от 5 до 120 куб). За последните няколко години, дружеството ни подобрява постоянно своята позиция на пазара за международни тежкотоварни превози, поддържайки висока репутация със своята надеждност и качество на предоставените услуги. Компанията ни е в процес на постоянно развитие като реализира над 20% годишен ръст през предходните 5 години.

 Към сайта:http://lorex-sped.com/