Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Мотел 'Белият камък' е разположен на изхода на град  Кюстендил в околността на околовръстния път. Това местоположение го прави изключително подхоящ, както за посещаващите Кюстендил  и близките Македония и Сърбия, така и за пътувашите по посока София,  Дупница, Благоевград – Кулата – Гърция.Мотелът представлява триетажна постройка със собствен  паркинг и голяма градина. В комплекса са включени хотел, ресторант, кафене, магазини, парк.    Мотелът разполага със собствени автокъща, автосервиз, автобоядийски цех, автомивка, магазини за автобои, авточасти и хранителни стоки.
     

Към сайта:http://beliyatkamak.com