Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Продуктите на Loctite се използват в множество приложения с лепене, фиксиране на резби, съхраняване, уплътняване и изолиране. В някои от случаите е достатъчно да нанесете продукта директно от бутилката или тубата върху повърхностите, които трябва да се залепят. В други случаи обаче се изисква по-точно ръчно или автоматизирано нанасяне.

В допълнение към наличното стандартно оборудване, Хенкел е в състояние да проектира и изработи оборудване в зависимост от конкретните нужди на клиента, осигурявайки уникални решения за нанасяне.

 

Към сайта:http://vd-consult.com/