Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

 ОСНОВНИ ЦЕЛИ НА СДРУЖЕНИЕТО

    да подпомага развитието на бранша, като защитава правата, професионалните и социални интереси на своите членове;
    да развива колегиалност и сътрудничество в отношенията между членовете си и представителите на бранша Текстил и Облекло;
    да популяризира дейността на членовете на сдружението, установяване на професионални контакти, обмен на информация и сътрудничество със сродни институции в страната и чужбина;да повишава професионалната подготовка и усъвършенстване на членовете си чрез организиране на семинари, курсове, консултации.
    издигане общественото положение и професионалния статут на членовете си в обществото.

Сдружение БОТО е колективен член на Българска търговско- промишлена палата и Съвета на браншовите организации към БТПП.

 

 

Към сайта:http://botobg.org