Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

АНИОН БИО ЕООД е създадено на 04.10.2013 г., с регистриция е в гр. Кюстендил с ЕИК 202762065 и ДДС № BG202762065. С адрес: гр. Кюстендил, 2500, ул. "Черешово топче" №12.

Фирмата е официален вносител на дамски превръзки „АНИОН“ от Дубай.

Онлайн магазинът www.anionbulgaria.com е отворен непрекъснато - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без да ангажира цялото Ви време и внимание. Преди покупка е желателно да си натравите регистрация в сайта и да се запознаете с общите условия за ползване на нашия онлйан магазин.

Сайтът е саздаден тъй като онлайн пазаруването на стоки заема доста голяма мащаб от съвременните потребители и все повече хора прибягват към него. Всяка закупена и поръчана стока пристига на място и за минимално кратко време.

Влизайки в нашия е-магазин Вие сте потенциални клиенти. На спокойствие може да разглеждате  е-каталога и да получите информация за нашите продукти и цени, само чрез персоналния Ви компютър у дома, в офиса, чрез Вашия мобилен телефон.Към сайта:http://anionbulgaria.com