Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

  • Детско заведение  „Слънце” град Кюстендил е открито през 1964 година, като ЦДГ. През 1997г.  детската градина е преобразувана в обединено детско заведение (ОДЗ ). От 01.09.2013 година към ОДЗ „ Слънце“ се приобщава ОДЗ „ Здравец“ – Кюстендил, след извършване на преобразования на детските заведения в община Кюстендил. Понастоящем обединеното детско заведение се помещава в централна база, намираща се на ул. „ Цар Симеон I“ 84- град Кюстендил и няколко филиала, а именно: „Здравец“ – ул. „Велбъжд“ 7, „Герена“ – кв. Герена, яслена и градинска група – на ул. „11 август“ - всички намиращи се в град Кюстендил и един филиал в село Слокощица - на 2 км от град Кюстендил.

    В ОДЗ „ Слънце“   се отглеждат и възпитават над 350 деца от 1 до 6 годишна възраст разпределени в 13 групи- 1 яслена и 12 градински. 60деца на 6 години се подготвят за училище.

  • Maтериалната база отговаря на всички изисквания за здравословно и безопасно отглеждане, възпитание и обучение на децата. Всяка група има своя самостоятелна занималня с обособени кътове за провеждане на различни дейности.
  • ОДЗ " Слънце" - централна база и филиалите към нея разполагат с: просторни дворове, оборудван с разнообразни спортни съоръжения: съвременно обзаведена компютърна стая, където по график се провеждат занимания на всяка група; собствена  кухня ( в централна база и филиал " Здраве" ), в които се приготвя здравословна храна.
  • Приоритет в работата на детското заведение е своевременно разкриване на детските таланти и предоставяне на  възможност за тяхната изява. Новостите, прилагани  в учебно възпитателния процес накратко могат да се опишат така:алтернативни технологии на обучение, работа в екип, сътрудничество между детски градини от различни градове в България и Европа, партньорство със семействата на децата. Участието в разработване и изпълнение на различни програми и проекти дават нов тласък в иновационните практики на персонала.Всичко това се явява носител на промяна към по добро. Резултати от цялостната дейност на персонала на ОДЗ" Слънце" се измерват в своевременното откриване на млади таланти и даване възможност за тяхната изява.
  • Екип от много добри професионалисти се грижи за възпитанието и обучението на децата - състой се от 25 педагози, 2 медицински сестри, 17 помощен персонал.

Към сайта:http://odz-slantse.com