Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

През 2007г. с помощта на приятели създадохме този сайт. Той си поставяше две цели: Първата - да помогне на пациентите, като поднесе на достъпен за тях език обяснения за най-често срещаните акушеро – гинекологични заболявания. Втората - да сподели с колеги видяното, научено или провереното в практиката по въпроси засягащи специалността. За изминалите десет  години се случиха много неща. Промени в личен и професионален план, новости в медицината, напредък в технологиите и комуникациите. Всичко това наложи сайтът да бъде изцяло обновен, запазвайки и актуализирайки публикуваното в него през годините. Освен чисто медицинските теми, днес няма как да избегна въпросите касаещи здравеопазването и политиката в него. За това една от новостите в сайта е личния ми блог, където ще се публикуват коментари или мои материали от други медии. Основната идея – да бъде предлагана информация за пациентите и специалистите остава, с известно акцентиране върху пациентите във връзка с практиката ми на лекар. Изцяло променен е дизайна на сайта. Преди седем години нямаше таблети, а смартфоните бяха рядкост. Днес търсенето на информация през мобилни устройства е ежедневие, за това се постарахме съдържанието на сайта да е удобно достъпно и чрез тях.

С всичко това се надявам написаното тук да продължи да бъде полезно и да достига лесно до интересуващи се. Връзка с мен може да осъществите чрез менюто контакти.

Благодаря, че посетихте сайта!

Към сайта:http://ag-specialist.com

Д-р Константинов