Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

"МИКРОЛАБ" е самостоятелна микродиагностична лаборатория  гр. Дупница.

 „Микролаб” е създадена през 1999г. Първоначално стартирала като микробиологична лаборатория, тя бързо се разраства и обхваща широк спектър от диагностични изследвания, за да отговори на нарастващите нужди от съвременни диагностични грижи на населението в гр. Дупница и района.

„Микролаб” е първото частно лечебно заведение, регистрирано в Югозападна България. През своята над 15 годишна история, лабораторията се е доказала, като надежден, компетентен и сигурен източник на медико-диагностични изследвания.

Лабораторията работи като договорен партньор с НЗОК още от 2000г.

 

 

Към сайта: http://microlab-bg.com/