Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Ние можем да Ви помогнем да изградите уникален и запомнящ се облик за Вашия бизнес или организация.

Творческият ни колектив проектира и изработва различни рекламни продукти по желание на потребителя.

1 Корпоративна идентичност

Първото впечатление винаги е най-важно. Вашата идентичност събира в себе си всичко онова, което Ви отличава и прави бизнеса Ви уникален. Визуалната концепция на Вашата корпоративна идентичност е начинът, по който ще Ви разпознаят и облика, с който ще Ви свързват.

Ние можем да Ви помогнем да изградите уникален и запомнящ се облик за Вашия бизнес или организация. За тази цел ние предлагаме професионален дизайн на:

•Уникално лого

•Визитни картички

•Фирмени бланки

•Брошури, стикери, каталози и календари

•Пощенски пликове и други формуляри

За повечето клиенти корпоративната идентичност е малък детайл от цялостната им бизнес концепция. За нас това е един от най-важните елементи, с който нашите клиенти трябва да започнат.

2 Печат на рекламни материали

Творческият колектив след проектирането и изработването на различни рекламни продукти може да изпълни и отпечатването на различни рекламни материали(покани, листовки, афиши, диплянки, брошури, каталози, менюта, картичка и други ) по желание на потребителя.