Защо да изберете нас

1Услугата която Ви предлагаме включва регистрация на уникално собствено име (домейн) в световните регистри, хостинг, уебдизайн, ежедневен мониторинг и архив, както и професионално промоциране.

2Уебсайтът, който ще разработим за Вас е напълно комуникативен и работи нормално, както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства - смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.

3Оферта ни включва дизайн или редизайн; изработване; експорт на съдържанието от съществуващия сайт и офис документи; първоначално зареждане; промоциране и едногодишна поддръжка.

Мултимедийните продукти предлагат възможност за представяне на голям обем информация по атрактивен начин, а именно съчетание на текст с графични изображения, звук, видео и анимация.Нашият творчески колектив предлага разработка на различни мултимедийни продукти.

- мултимедийни презентации за корпоративни и продуктови представяния;

- презентации във връзка със специални събития;

- мултимедийни образователни продукти;

- мултимедийни скрийнсейвъри (съдържат статични и анимирани изображения, както и звук - предлагаме изработване на фирмени и лични скрийнсейвъри )