1001s.com

В 1001s.com ние използваме достиженията на най-съвременни технологии, за да намалим разходите. И все пак, колкото и да ценим технологиите, ние осъзнаваме, че само те не могат да направят толкова много.

Хората от нашето дружество ( проектни мениджъри, преводачи, редактори, уеб специалисти и нашата световна мрежа от преводачи, специалисти и консултанти ) са основната причина да доставяме на клиентите си качествени продукти и услуги.

Като подразделение на Кирил Стоичков ЕТ 1001s.com е основан през 2002 година. Нашите услуги са предназначени за за преодоляване на езиковите и междукултурните бариери пред световната търговия.

1001s.com е позициониран между интернет потребителите и превод индустрията и в резултат на това, действа като интерфейс между клиенти и доставчици от множество индустрии.

Затова нашата мисия е да бъдем еднакво фокусирани върху изискванията на всяка от страните и да поддържаме трайни и почтенни работни взаимоотношения. Дали това да стане чрез коректно отношение към нашите преводачи, по отношение на заплащане и признаване, или реалистичност на сроковете, които се налагат по отношение на приключването на проекта, в 1001s.com винаги се стремим да бъдем честни, ефективни и комуникативни.

Към сайта:http://1001s.com