"КРЕДО ГРУП" ЕООД

"КРЕДО ГРУП" ЕООД  води началото си от 2011година и се явява приемник на ЕТ „ Емил Китанов – Кредо“, който започва дейността си  през 1990 година в Кюстендил. Собственик на дружеството е   г-н Емил Василев Китанов.
Дружеството е производител на санитарно - хигиенни продукти: салфетки, тоалетна хартия, кухненски ролки и опаковъчна (амбалажна ) хартия. Произвежданите от нас салфетки и тоалетна хартия носят официално регистрираната търговска марка „Silvi“.
Разполагаме със собствени машини за производството тези продукти. Освен стандартната продукция се произвеждат продукти според предпочитанията на клиента или т. нар. Private Label.

С достойнство заявяваме, че част от машините сме ги конструирали и създали сами, за да може да се отговори в най – голяма степен на потребностите на нашите клиенти.
Производствената ни база  се помещава в собствена сграда. Към нея има  изградени необходимите ни складови и  административни помещения. Всички те са  изградени съобразно действащите нормативни документи за здравословен и безопасен труд. Намират се в западната част на град Кюстендил и в непосредствена близост до магазин Kaufland.
Суровините и полуфабрикатите, които се влагат в производството са с европейски стандарт, което гарантира произвежданата от нас  продукцията да е с добро качество.
"КРЕДО ГРУП" ЕООД предлага богата гама от артикули, предназначени  за санитарно – хигиенни потребности. Производители сме на разнообразни  хартиени консумативи, като:  салфетки, тоалетна хартия, кухненски ролки и опаковъчна ( амбалажна ) хартия. Асортиментната ни листа включва голямо разнообразие от размери, цветове, вид и количество на нашите продукти.
Ние сме дружество, което се грижи за опазването на околната среда. Основание за това ни дава факта, че работим само с рециклирана  хартия, която получаваме от утвърдените в България компании, като Белово, Костенец и др.

Към сайта:http://kredo-bg.com