СИТИПЛАСТ

"Ситипласт 2005" ЕООД разполага с два изцяло автоматизирани и механизирани производствени цеха с продуктови линии за PVC и алуминиевата дограма. Капацитетът им е:

  • цех за PVC дограма - 4 000м2 месечно
  • цех за AL дограма -1 500м2 месечно

За изпълнение на монтажа фирмата разполага с пет монтажни екипа съставени от високо квалифицирани професионалисти.
По настоящем "Ситипласт 2005 " ЕООД има изградена търговска мрежа на територията на гр.София - офиси разположени на лесно достъпни места. В тях може да се разгледат мостри на предлаганите от нас продукти, да получите оферта по зададени от Вас параметри, да откриете отговорите на Вашите въпроси.
Централният офис е свързан пряко с организацията на административните, търговски и производствени процеси във фирмата. Там се приемат нестандартни, обемни и изискващи повече време и внимание запитвания, както и поръчки от корпоративни клиенти.

За коректното обслужване фирмата, разчита на професионалното съдействие на своя персонал - млади добре мотивирани хора, способни да дадат най-доброто от себе си при консултирането на клиентите. Стремежът към професионализъм налага даваните от нас съвети да са съобразени с всички новости по отношение на качество, естетика, уют и безопастност.

Към сайта:http://www.sitiplast.com