ЗА FAST-DESIGN

Основен приоритет за нас е да отговаряме по най-добрия възможен начин на желанията и потребностите на клиентите си, като им предлагаме цялостни решения за тяхното присъствие в интернет - богат асортимент от продукти, конкурентни пазарни цени, осигурена поддръжка, както и най-модерните световни модели за онлайн реклама.

Винаги сме се стремели да защитим качеството, с което потребителите свързват нашите продукти и услуги, както в сферата на предлагането, така и в цялостното обслужване на клиентите, а и с разработената си система за работа със сътрудниците ни – като минем през обучението на новите кадри и стигнем до социалните придобивки, които осигуряваме на всички, доказали лоялността и съпричастността си към компанията и които, според нашата идея за цялостно развитие, водят до поддържане на нивото на предлаганите продукти, от една страна, до ежедневна култура на работното място, от друга, и, не на последно място, до повишаване професионализма и мотивацията на служителите на дружеството.

about_us.jpg

НАШАТА МРЕЖА

Като част от мултинационална структура, нашите услуги са базирани на оптимални места в световната мрежа.Като част от мултинационална структура, нашите услуги са базирани на оптимални места в световната мрежа.

Като част от мултинационална структура, нашите услуги са базирани на оптимални места в световната мрежа.Като част от мултинационална структура, нашите услуги са базирани на оптимални места в световната мрежа.

САЩ

Linux информационният ни център се намира в САЩ,щата Тексас, Далас.

Нашите сървъри са двойна свързаност, към - Time Warner Telecom и XO Communications.

Windows информационният ни център се намира в САЩ,щата Тексас, Хюстън. Нашите сървъри са двойна свързаност, към - Time Warner Telecom и XO Communications.

Основните предимства на дейта центровете са следните:

Директни връзки до всички големи европейски интернет доставчици; многобройни канали до Съединените Щати Азия и Европа;

Изградена е 100 мегабитова вътрешна мрежа плюс основна гигабитова двойна гигабитова мрежа към опорните центрове.

Съоръженията са снабдени с изключителни мерки за сигурност включително детектори за пожар, които са толкова чувствителни, че "усещат" дима още преди да бъде усетен от човек, UPS системи, които осигуряват непрекъснато захранване за машините, генератори, които се включват при отказ на UPS-ите и разбира се отпични трасета поддържащи отличната свързаност и скорост.

България

Всички наши сървъри в България са колокирани при БТК, респективно са свързани директно към БГ пийринга, който представлява връзка между най-големите интернет доставчици в страната. Разполагаме с високоскоростни вътрешни и външни канали. Поддържаме Бета версии на най-новите технологии в областта на Уеб хостинга.

Колко ще струва изработването на сайта ?

Това е въпрос, който вълнува всеки наш клиент.За съжаление не можем да определим фиксирана цена. Стойността на сайта зависи от много фактори-какъв вид е (on-line  магазин ,услуги,галерия...), какви функции желаете да има сайта и още много подробности...Всеки наш клиент получава индивидуална оферта, според изискванията си.За да Ви отговорим на този въпрос -конкретно и ясно ,според вашите цели свържете се с нас...

Колко време ще е необходимо за изработване на сайта?

Времето за изработването на сайт е различно.Всичко е свързано с изискванията Ви и самият вид на сайта.Най-дълго време отнема на нашите специалисти on-line  магазините,защото при този вид сайтове се вкарват продукти , информация за артикулите,система за продажби и други атрактивни ефекти за по-добро представяне на стоките,както и начин на заплащане от клиентите Ви.

Кога трябва да заплатя изработеният от вас сайта?

Заплащането на сайта се по-удобен за вас начин:

*Предоставя се депозит -20% при стартирането на  изработване на проекта, а останалите 80% се заплащат след приключване на работния процес.

*Цялата сума се заплаща при приключване на работния процес.

Изработка на онлайн магазини

Можем да изработим и поддържаме качествено вашият нов или съществуващ онлайн магазин. В нашето уеб студио работим с повечето известни на пазара платформи за изграждане на магазини (OpenCart, VirtueMart, Prestashop, Magento и други), както и с магазини изградени на собствени платформи.

Списък с възможни функционалности, които определят цената на проекта:

    *Интегриране на методи за плащане (PayPal, ePay, Moneybookers, EasyPay, Наложен платеж, Банков превод и други)
    *Мултиезичност (Добавяне на различни езикови версии)
    *Различни валути за опериране и покупка
    *Модул с желани продукти (Wishlist)
    *Система за отстъпки и промоционални кодове
    *E-mail бюлетин (Newsletter)
    *Модул с филтри в продуктов каталог
    *Zoom опция на изображенията
    *Система за ревюта
    *Интегриране на социални мрежи (Like Button, Препоръчване и други)

Магазините се изработват индивидуално според изискванията и желанията на всеки отделен клиент и включват уникален дизайн, интеграция и настройка на модулите, тестване и оптимизиране на съдържанието. Моля, свържете се с нас, за да ви направим конкретна оферта за изработка, поддръжка и/или оптимизация на вашият онлайн магазин..